Kopen vanaf

€ 57.995

Private lease

€ 879

Business lease

€ 779

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Volvo V90 - prachtig en veelzijdig

Maak kennis met de Volvo V90. Onmiskenbaar Scandinavisch design met een focus op veiligheid en innovaties die het rijden ontspannender maken. De V90 is hiermee een van de meest representatieve zakelijke auto's. Een bekroonde Scandinavische estate, die je niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren.

Volvo V90 uitvoeringen

Volvo V90 downloads

Wil je in detail weten met welke innovaties de uitvoeringen zijn uitgerust vanaf de keukentafel? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst van de V90. Heb je vragen? Wij staan altijd voor je klaar.

Ervaar de Volvo V90 zelf

Online kunnen wij jou al heel veel laten zien van de Volvo V90. Je kunt je inlezen via de downloadbare prijslijst en brochure of bekijk online onze voorraad nieuwe en occasions V90 modellen. Maar het beste ervaar je de V90 tijdens een proefrit. Maak eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Wij nemen je graag mee in de wereld van Volvo.

Stern is jouw Volvo V90 dealer

In onze showrooms staat het meest complete aanbod van de Volvo V90 voor jou klaar. De perfecte combinatie van sportiviteit en ultiem rijplezier. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit, wij ontvangen je graag in onze showroom. Wij zijn de grootste Volvo dealer van Nederland met vestigingen in Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lijnden, Weesp en Zaandam. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Volvo en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Volvo en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Volvo V90

Hoeveel PK heeft de Volvo V90?

De Volvo V90 is verkrijgbaar als mild hybride B4 (195pk), B5 (250pk) en B6 (300pk) of als plug-in hybride T6 (340pk) en T8 (390pk). Alle uitvoeringen worden geleverd met 8-traps automaat. Bekijk de brochure of prijslijst voor verdere informatie over de mogelijkheden.

Is de Volvo V90 er ook als hybride?

Alle nieuwe modellen van de Volvo V90 zijn standaard uitgerust met een 48V mild-hybrid systeem voor een zuinigere en soepelere rijervaring. Daarnaast is de Volvo V90 er ook als Plug-in Hybride. De T6/T8 zijn combinaties van elektrische kracht en een efficiënte brandstofmotor met lage tot geen uitlaatemissies, flexibiliteit en een krachtige rijervaring. Alle opties bekijken? Deze vind je in de brochure of prijslijst. Ben je op zoek naar een uitvoering met een traditionele benzine of dieselmotor? Bekijk dan onze voorraad.

Hoe groot is de Volvo V90?

De Volvo V90 heeft een totale lengte van 494,5 cm met een breedte van 189 cm (excl. spiegels). De draaicirkel tussen stoepranden komt hiermee uit op minimaal 11,4 - 11,8 meter afhankelijk van de wielgrootte. Aan binnenruimte is er geen gebrek met aanzienlijke been- en hoofdruimte! Verder ligt er een brandstoftank van 60 liter in de V90.