De beste Volvo acties vind je bij Volvo-dealer Stern

Bij Stern profiteer je van hoge korting op rijk uitgeruste voorraadmodellen van Volvo. Dus ben je opzoek naar een nieuwe XC40, V60 of XC90? Maak je droom werkelijkheid en profiteer van onze lopende acties. Daarnaast heeft Stern doorlopend andere Volvo deals met heel veel voordeel.
Vind een Volvo die bij je past en kies ervoor om je huidige auto voordelig bij ons in te ruilen. Bereken eenvoudig een indicatieve waarde met behulp van onze online taxatietool.

Bekijk hieronder de lopende acties, kies jouw Volvo en vraag direct een proefrit of offerte aan!

Volvo acties

volvo-xc40-actie
Tijdelijk verlengd!

Volvo XC40

Nu extra voordeel

Kopen vanaf

€ 38.995


volvo-v60-model-details (14)
Unieke prijs

Volvo V60

Momentum Advantage

Kopen vanaf

€ 40.995


Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Volvo acties

Voor welke Volvo modellen zijn er acties bij Stern?

Bij Stern vind je doorlopend acties voor bijvoorbeeld de Volvo XC40, Volvo XC90 of Volvo V60 uit onze voorraad
Ben je opzoek naar een Volvo om privé te leasen? Bekijk dan onze scherp geprijsde modellen of vind er een in onze voorraad.

Zijn er ook Volvo acties voor private lease?

Zeker, alle private lease acties vind je hier. Verder is het ook mogelijk om een Volvo uit voorraad privé te leasen tegen scherpe tarieven. Bekijk hier onze actuele voorraad rijk uitgeruste modellen.

Zijn er ook acties voor Volvo voorraadmodellen?

Stern is één van de grootste Volvo-dealers in Nederland en daardoor profiteer je bij ons vaak van extra voordeel op een groot aanbod populaire uitvoeringen uit voorraad. Ontdek zelf onze voorraad nieuw of onze voorraad tweedehands. Is het je om het even? Bekijk dan onze gehele voorraad Volvo modellen. 


 

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat bij Stern?

Ja, dat kan! De indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met onze online taxatietool. Deze kun je onder praktisch iedere Volvo actiepagina vinden. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.


 

Kan ik een proefrit maken in een Volvo actiemodel?

Uiteraard. Deze afspraak maak je eenvoudig via het contactformulier op de actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek Volvo voorraadmodel. Betreft het een nieuw te bestellen auto? Dan bieden we je een soortgelijke auto aan om uit te testen.

Waar kan ik meer informatie vinden over de actiemodellen van Volvo bij Stern?

Opzoek naar meer informatie over de Volvo XC60 of Volvo V60? Bekijk dan de specifieke modelpagina's. Deze vind je in het menu onder 'nieuw' en 'alle modellen' om vervolgens het desbetreffende model te selecteren. Hier kun je meer informatie en foto’s vinden, de brochure en de prijslijst. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je bij het vinden van jouw nieuwe (private lease)auto!