De allerbeste Volvo occasions van Volvo Selekt vind je bij Stern

Op zoek naar een mooie tweedehands Volvo? Maak kennis met Volvo Selekt: hét kwaliteitskeurmerk van Volvo! Deze Volvo occasions zijn jonger dan 60 maanden, hebben minder dan 150.000 km gereden, hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis, 12 maanden onbeperkte kilometergarantie, zijn geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus van Stern en gereed gemaakt aan de hand van een checklist van meer dan 100 punten. Zo weet je dus zeker dat je een occasion van topkwaliteit koopt!

Kies voor niets dan het beste en ga voor een scherp geprijsde Volvo Selekt occasion van Stern. Vind jouw Volvo in onze voorraad en krijg een onderhoudsvoucher t.w.v. € 450!

Een Volvo Selekt occasion is de juiste keuze

Volvo Selekt is het kwaliteitsmerk van Volvo. Tweedehands Volvo's met dit label zijn jong en van hoge kwaliteit. Hierdoor weet je 100% zeker dat je een juiste keuze maakt. Ze zijn uitvoerig gecheckt en hebben een volledige onderhoudshistorie. Daarnaast kun je een Volvo Selekt auto binnen 30 dagen of 1500 km omruilen mocht hij toch niet bevallen: dat is nog eens zekerheid!

Stern heeft veel Volvo Selekt occasions voor je klaarstaan. Bekijk de voorraad en vind jouw tweedehands Volvo!

Wil je meer informatie over Volvo Selekt occasions? Stel je vraag!

Veelgestelde vragen over Selekt occasions van Volvo

Wat is een Volvo Selekt occasion?

Volvo Selekt is het speciale kwaliteitskeurmerk van Volvo. Een Volvo Selekt occasion is jonger dan 60 maanden, heeft minder dan 150.000 km gereden, heeft een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis, heeft 12 maanden onbeperkte kilometergarantie, is geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus van Stern en is gereed gemaakt aan de hand van een checklist van meer dan 100 punten.

Krijg ik garantie op een Volvo Selekt occasion?

Naast de occasion garanties van Stern ontvang je op een Volvo Selekt 12 maanden onbeperkte kilometergarantie. Daarnaast kun je een Volvo Selekt auto binnen 30 dagen of 1500 km omruilen mocht hij toch niet bevallen.

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat?

Wij ruilen je auto graag in. Je kunt eenvoudig een indicatieve inruilwaarde berekenen met onze online taxatie tool. Deze is terug te vinden op de pagina bij iedere Volvo occasion. De definitieve inruilwaarde zal worden vastgesteld tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.