Onze Volvo werkplaats voor onderhoud en reparaties

Je geeft jouw Volvo natuurlijk niet zomaar uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij Stern werken alleen technici die iedere Volvo vakkundig en met passie onderhouden. Daarnaast profiteer je altijd van gratis software- updates en werken wij via de nieuwe werkwijze Volvo Personal Service (VPS). Van APK, tot onderhoud en schadeherstel. Als erkend Volvo-dealer ben je bij ons aan het juiste adres. Kies hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Volvo onderhoud, onderdelen, APK en meer...

Service by Volvo

Zorg voor wat belangrijk is. Wat je auto ook nodig heeft, jouw Volvo-dealer zal het voor je regelen. En omdat het leven eenvoudig moet zijn, hebben we onze eigen benadering van service die persoonlijk en efficiënt is. Of het nu gaat om het schoonmaken van de bekleding, het repareren van een gebarsten voorruit of het verwisselen van een band, bij onze werkplaatsen vind je de service die erop is gericht er voor te zorgen. 

Meer informatie over Service by Volvo kun je lezen in de brochure.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Volvo onderhoud bij Stern

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Volvo?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Volvo?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom is het verstandig om voor een officiële merkdealer zoals Stern te kiezen?

Door onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer blijft je fabrieksgarantie behouden. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Stern te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Volvo zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krjigt op het werk dat wij verrichten?

Heeft Stern Volvo service- en onderhoudsacties?

Ja, met onze acties voor onderhoud aan je Volvo kan het voordeel hoog oplopen. Bekijk hier de lopende acties.

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Stern?

Ja, dat kan zeker. Wij repareren alle soorten schades en bij Stern Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Stern zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.