Onze Volvo werkplaats

Je geeft jouw Volvo natuurlijk niet zomaar uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij Stern werken alleen technici die iedere Volvo vakkundig en met passie onderhouden. Daarnaast profiteer je altijd van gratis software- updates en werken wij via de nieuwe werkwijze Volvo Personal Service (VPS). Van APK, tot onderhoud en schadeherstel. Als erkend Volvo-dealer ben je bij ons aan het juiste adres. Kies hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Volvo werkplaatsactie Reconditioning voor € 199*

Volvo reconditioning is een complete reiniging én behandeling van zowel het interieur als exterieur! Zo wordt de lak gepolijst en voorzien van een beschermende waxlaag. Dashboard en roosters worden grondig gereinigd en niet té vervuilde bekleding gestoomd. Heeft je Volvo lederen bekleding, dan volgt een speciale lederbehandeling. Het resultaat: je Volvo straalt als nieuw!

*XC40/XC60/S90/V90/XC90 voor €249,- 

Service by Volvo

Zorg voor wat belangrijk is. Wat je auto ook nodig heeft, jouw Volvo-dealer zal het voor je regelen. En omdat het leven eenvoudig moet zijn, hebben we onze eigen benadering van service die persoonlijk en efficiënt is. Of het nu gaat om het schoonmaken van de bekleding, het repareren van een gebarsten voorruit of het verwisselen van een band, bij onze werkplaatsen vind je de service die erop is gericht er voor te zorgen. 

Meer informatie over Service by Volvo kun je lezen in de brochure.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?