Volvo trekhaak en fietsendrager bij Stern

Een dagje weg met de fiets? Je Volvo is er uitermate geschikt voor indien deze is uitgerust met een trekhaak. Eenvoudig installeer je een geschikte fietsendrager en reis met je fiets naar de plaats van bestemming. Heb je nog geen trekhaak of fietsendrager? Geen probleem! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste trekhaak voor jouw Volvo en een geschikte fietsendrager. Zo kun je veilig je fietsen vervoeren.

Originele Volvo accessoires
Veilig
Kwaliteitsaccessoires

Nieuwe innovatieve Volvo fietsendrager

Volvo presenteert de FIX4BIKE fietsendrager! Deze fietsendrager is gemakkelijk in twee stappen te monteren en heeft een ergonomische handgreep. De fietsendrager heeft een maximale belasting van 60 kilo en is daardoor geschikt voor meerdere fietsen. 

Met uitzondering tot andere fietsendragers heeft de FIX4BIKE fietsendrager een handig kantelsysteem waardoor je gemakkelijk bij de achterklep kunt. Zoals je van Volvo verwacht is de fietsendrager getest en gecertificeerd om aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden op de markt te voldoen. 

Meer weten over de FIX4BIKE fietsendrager en de mogelijkheden voor jouw Volvo? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij een van de Volvo-dealers van Stern.

Volvo trekhaak monteren

Een geschikte trekhaak voor jouw Volvo is belangrijker. Onze trekhaak met semi elektrische inklapbare kogel is te bedienen met een knop in de bagageruimte, zodat je niet onder de auto hoeft te kruipen om de trekhaak te installeren of te demonteren. Uiteraard kunnen wij ook en vaste of afneembare trekhaak monteren. 

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw Volvo bij jouw dichtstbijzijnde Volvo-dealer van Stern of neem online contact op voor meer informatie.

Volvo fietsendragers

Een goede fietsendrager is belangrijk. Zo zijn elektrische fietsen bijvoorbeeld zwaarder dan normale fietsen en moet hier ook je fietsendrager op aangepast zijn. Wij hebben een grote keuze aan verschillende fietsendragers. Wil je weten welke fietsendrager het beste past bij jouw situatie? Neem dan contact op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?