Bespaar met veel werkplaatsvoordeel bij Volvo-dealer Stern

Door het regelmatig en tijdig laten plegen van onderhoud kies je voor veiligheid en voor het (waarde)behoud van jouw Volvo. Om het onderhoud een stukje voordeliger te maken hebben Volvo en Stern geregeld scherpe onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kan je met een gerust gevoel de weg op.

Hieronder vind je alle lopende acties en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Volvo service en onderhoud acties

Stern - Volvo - Wintercheck - page image
Gratis

Stern Wintercheck

Helemaal gratis


Plan nu jouw wintercheck bij Stern en maak jouw Volvo winterklaar. Onze specialisten kijken jouw auto na op belangrijke punten voor optimale veiligheid zoals remmen, banden, ruitenwissers, vloeistoffen en verlichting. Zo kan je weer zorgeloos op pad!

airco-volvo

Volvo Airco onderhoud

Voor slechts € 149


Kies voor schone en gezonde lucht en kom langs voor een complete airco servicebeurt van de airco! Wij controleren, reinigen en vullen het koudemiddel van de airco aan zodat je weer kunt genieten van een perfect interieurklimaat. Nu tijdelijk voor slechts € 149!

Volvo - Polestar Tuning Actie - Page Image

Polestar Tuning

Tijdelijk € 200 korting


Het is nu het moment om jouw Volvo te laten tunen door de experts van Polestar! Tot en met 31 december ontvang je maar liefst € 200 korting op jouw Polestar tuning. Dit betekent dat je jouw Volvo optimaliseert voor € 495 indien je een model bezit buiten de huidige productielijn en € 795 betaalt voor het optimaliseren van een Volvo-model binnen de huidige productielijn.

Houd je Volvo in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Volvo. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

 Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?