Bespaar met veel werkplaatsvoordeel bij Volvo-dealer Stern

Door het regelmatig en tijdig laten plegen van onderhoud kies je voor veiligheid en voor het (waarde)behoud van jouw Volvo. Om het onderhoud een stukje voordeliger te maken hebben Volvo en Stern geregeld scherpe onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kan je met een gerust gevoel de weg op.

Hieronder vind je alle lopende acties en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Volvo service en onderhoud acties

Volvo_-_Zomercheck

Volvo Zomercheck


Laat jouw Volvo uitvoerig controleren tijdens de Volvo Zomercheck voor slechts € 29

Met de Zomercheck lopen wij 20 essentiële onderdelen na en geven op basis daarvan passend advies over onderhoud en eventuele reparaties. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kan je veilig de weg op!

airco-volvo

Airco onderhoud


Kies voor schone en gezonde lucht en kom langs voor een complete airco servicebeurt van de airco! Wij controleren, reinigen en vullen het koudemiddel van de airco aan zodat je weer kunt genieten van een perfect interieurklimaat. Nu tijdelijk voor slechts € 149!

banden-volvo-origineel

Volvo wielensets


Goede banden met voldoende profiel zijn essentieel voor jouw veiligheid. Stern helpt je graag bij het uitzoeken van de juiste (zomer)banden of wielensets. Vraag een voorstel aan en we informeren je graag over onze diverse aanbiedingen!

Maatregelen rondom Covid-19

Wij treffen verschillende maatregelen rondom het coronavirus, zodat het voor jou als bezoeker én voor onze medewerkers veilig is om langs te komen in onze werkplaats. Je kunt van ons de service verwachten zoals je gewend bent en we hopen je snel te mogen verwelkomen. Lees alles over de maatregelen op onze informatiepagina.
 

Houd je Volvo in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Volvo. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

 Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?