Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Volvo-dealer van Almere en omstreken

Langs de A6 vind je onze vestiging in Almere. Hier ben je van harte welkom voor jouw nieuwe, occasion of tweedehands Volvo. Ben je op zoek naar een Volvo in de regio Almere? Kom dan zeker langs, de koffie en thee staat klaar!

Bij onze vestiging in Almere hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

Nieuw partnership met Golfclub Almeerderhout

Vanaf 1 oktober gaat Stern een mooi partnership aan met Golfclub Almeerderhout, waarbij het voor de leden mogelijk wordt om hun auto een service- of wasbeurt te geven tijdens het golfen. Een unieke en luxe service, omdat alle automerken bij ons terecht kunnen en de auto door Stern wordt opgehaald van - én teruggebracht naar - de golfclub.

De komende jaren wordt de samenwerking met de golfclub verder uitgebreid met oog op de gezamenlijke ambities, zoals het optimaliseren van business events met aandacht voor vitaliteit, duurzaamheid en mobiliteit.

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad, maar wil je wel jouw nieuwe auto kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Ook in deze tijd staan we graag voor je klaar, dus kun je nu eenvoudig een afspraak maken voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Deze desinfecteren wij bij aankomst, zodat jij volledig corona-proof de auto uit kunt proberen. Daarnaast leggen we graag alle functionaliteiten (op afstand) aan je uit, beantwoorden we al je vragen en voorzien we je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Volvo voorraad bij Stern in Almere

Ben je op zoek naar een nieuwe Volvo of een occasion ? Volvo-dealer Stern in Almere heeft een grote voorraad scherp geprijsde auto's staan. Bij ons maak je altijd een goede deal!

Volvo onderhoud en service in Almere

Is je Volvo toe aan onderhoud, reparatie of een APK keuring? Laat dit uitvoeren door de officiële Volvo-dealer in de regio Almere. Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Almere

Waar in Almere vind je de Volvo vestiging van Stern?

Wij zijn gevestigd op De Strubbenweg 8 in Almere, zo goed als aan de A6, maar ook gemakkelijk te bereiken vanuit de omliggende regio via de N305 en A27. 

Kan ik zonder afspraak langskomen bij de Volvo-dealer in Almere?

Doordeweeks zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Zeker weten dat we tijd hebben voor onderhoud? Maak in dat geval een afspraak via onze werkplaatsplanner.

Is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Het is ook mogelijk een leenauto te krijgen tegen een meerprijs.