Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Volvo-dealer van Haarlem en omstreken

Net buiten het centrum van Haarlem vind je onze officiële Volvo-dealer. Je bent altijd welkom bij ons voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw Volvo! In onze showroom vind je alles van Volvo. De nieuwste modellen, een groot aantal occasions en prachtige youngtimers. We beschikken over een moderne werkplaats en een uitgebreide voorraad aan unieke Volvo accessoires.

Bij onze vestiging in Haarlem hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Volvo’s op voorraad in Haarlem

Of je op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands Volvo maakt niet uit. Bij ons als officiële Volvo-dealer in Haarlem hebben we altijd een ruime voorraad. Naast de nieuwste modellen vind je bij ons altijd meer dan 80 rijk uitgeruste occasions en demo’s.  Om de kwaliteit van onze modellen te garanderen worden deze altijd op meer dan 100 punten gecontroleerd door onze Volvo-technici en voorzien van de nieuwste software updates.

Onderhoud en service in Haarlem

Wanneer je Volvo toe is aan onderhoud of gerepareerd moet worden ben je bij ons altijd aan het juiste adres! Volvo’s zijn kwalitatief sterke auto’s en daar hoort kwalitatief onderhoud bij. Als grootste Volvo-dealer van Nederland zijn wij dan ook uiterst geschikt om dit onderhoud te verrichten. Wij gebruiken alleen originele onderdelen. Bij een onderhoudsbeurt krijg je van ons standaard de nieuwste updates en 1 jaar lang Volvo Assistance t.w.v. €100. Voor modellen ouder dan 6 jaar adviseren we de jaarbeurt.

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Haarlem

Waar in Haarlem vind je de Volvo vestiging van Stern?

Wij bevinden ons op de Leidsevaart 576 in Haarlem, net buiten het centrum. We zijn gemakkelijk te bereiken via de N208.

Kan ik zonder afspraak langskomen bij de Volvo-dealer in Haarlem?

Ja, dat is geen probleem. Je bent altijd welkom voor alles over Volvo. Doordeweeks zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Zeker weten dat we tijd hebben voor onderhoud? Maak in dat geval een afspraak via onze werkplaatsplanner.

Kan ik mijn auto laten onderhouden bij de Volvo-dealer in Haarlem?

Ja, dat kan. Wij beschikken over een moderne werkplaats en werken met ervaren Volvo-technici voor kwalitatief onderhoud. Een afspraak maak je gemakkelijk via onze werkplaatsplanner.