Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Volvo-dealer van Katwijk en omstreken

Richting het strand van Katwijk aan Zee vind je onze officiële Volvo vestiging, waar we altijd klaarstaan voor al je Volvo-vragen. We helpen je graag bij het kopen, onderhouden en repareren van je Volvo. Bij onze vestiging in Katwijk hebben we een moderne werkplaats en een showroom met veel nieuwe én tweedehands Volvo’s.

Bij onze vestiging in Katwijk hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Onze Volvo voorraad in Katwijk

Bij onze Volvo vestiging in Katwijk aan Zee hebben we altijd een grote voorraad Volvo’s voor je klaarstaan. Nieuwe modellen én occasions. Volvo staat bekend om zijn veilige auto’s van ongekende kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen blijven garanderen controleren onze ervaren en gemotiveerde monteurs onze Volvo’s dan ook altijd op meer dan 100 punten en worden deze voorzien van de nieuwste software.

Volvo onderhoud in Katwijk

Volvo staat bekend om zijn veilige auto’s van ongekende kwaliteit. Om deze veiligheid en kwaliteit te kunnen blijven garanderen is tijdig onderhoud aan je Volvo erg belangrijk. In het onderhoudsboekje van je Volvo staat precies aangegeven wanneer welk onderhoud nodig is. Als officiële Volvo vestiging kennen we jouw Volvo als onze broekzak en zijn we zeer geschikt dit onderhoud te plegen. Omdat wij de kwaliteit van een Volvo begrijpen gebruiken we ook alleen originele onderdelen. Omdat wij vertrouwen op onze monteurs en de betrouwbaarheid van een Volvo krijg je van ons bij een onderhoudsbeurt gratis een jaar lang Volvo Assistance t.w.v. €100.

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Katwijk

Waar vind ik de Volvo-dealer Stern in Katwijk?

Onze officiële Volvo-dealer in Katwijk is makkelijk te vinden. Ons adres is Herenweg 2, Katwijk (aan Zee) en goed bereikbaar via de N206.

Is het mogelijk om vervangend vervoer te krijgen?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Heb je een leenauto nodig? Dat kan ook tegen een kleine meerprijs.