Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Hét Volvo-servicepunt van Katwijk en omstreken

In Katwijk staan wij klaar voor het onderhouden en repareren van jouw Volvo. Wij werken alleen met originele merk-onderdelen en onze monteurs zijn merk-gecertificeerd. Daarnaast profiteer je altijd van gratis software-updates en werken wij via de nieuwe werkwijze Volvo Personal Service (VPS). Van APK, tot onderhoud en schadeherstel - als erkende Volvo-garage ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij ons servicepunt in Katwijk hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie
Maak eenvoudig een afspraak via onze online werkplaatsplanner en graag tot snel! 

Openingstijden

Volvo onderhoud in Katwijk

Volvo staat bekend om zijn veilige auto’s van ongekende kwaliteit. Om deze veiligheid en kwaliteit te kunnen blijven garanderen is tijdig onderhoud aan je Volvo erg belangrijk. In het onderhoudsboekje van je Volvo staat precies aangegeven wanneer welk onderhoud nodig is. Als officieel Volvo-servicepunt kennen we jouw Volvo als onze broekzak en zijn we perfect uitgerust om onderhoud te plegen. Omdat wij de kwaliteit van een Volvo begrijpen gebruiken we ook alleen originele onderdelen. Omdat wij vertrouwen op onze monteurs en de betrouwbaarheid van een Volvo krijg je van ons bij een onderhoudsbeurt gratis een jaar lang Volvo Assistance t.w.v. €100.

Veelgestelde vragen over ons Volvo-servicepunt in Katwijk

Waar vind ik de Volvo-garage van Stern in Katwijk?

Ons officiële Volvo-servicepunt in Katwijk is gemakkelijk te vinden. Ons adres is Herenweg 2, Katwijk (aan Zee) en goed bereikbaar via de N206.

Is het mogelijk om vervangend vervoer te krijgen?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Heb je een leenauto nodig? Dit kan tegen een kleine meerprijs.