Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Volvo-dealer van Leiderdorp en omstreken

Vlakbij Leiden, in het naastgelegen Leiderdorp vind je een van onze officiële Volvo-dealer vestigingen. Je bent bij ons van harte welkom voor aanschaf, onderhoud of reparatie van jou Volvo. Wij ontvangen je graag in onze showroom en moderne werkplaats.

Bij onze vestiging in Leiderdorp hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Onze Volvo voorraad in Leiderdorp

Ben je op zoek naar een nieuwe Volvo? Of misschien een mooie, rijk uitgerust occasion? Bij onze als officiële Volvo dealer in Leiderdorp hebben we van alles op voorraad! Bij Stern begrijpen we waarom je voor een Volvo kiest en onze ervaren collega’s kunnen je hierbij goed adviseren. Omdat je verwacht dat een Volvo betrouwbaar is worden onze modellen altijd gecontroleerd op meer dan 100 punten en voorzien van de nieuwste updates.

Je Volvo onderhouden en repareren in Leiderdorp

Om te voorkomen dat je voor onverwachte problemen komt te staan is het belangrijk om je auto goed te onderhouden. Ook bij een Volvo. Als officiële Volvo-dealer kennen we jouw Volvo van binnen en buiten en zijn we erg geschikt om je te helpen met onderhoud of reparatie. Om de kwaliteit van je Volvo te behouden gebruiken we slechts originele onderdelen. Is je Volvo ouder dan 6 jaar? Dan hebben wij de speciale jaarbeurt.

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Leiderdorp

Waar vind ik Volvo-dealer Stern in Leiderdorp?

Wij bevinden ons op de Rietschans 70 in Leiderdorp, net buiten Leiden. We zijn makkelijk bereikbaar via de A4, afrit 6 en de N445. 

Is het mogelijk om vervangend vervoer te krijgen?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Het is ook mogelijk een leenauto te krijgen tegen een kleine meerprijs.

Worden er originele onderdelen gebruikt voor het onderhoud?

Ja, om de betrouwbaarheid die je van je Volvo kent te behouden gebruiken we bij Stern alleen originele onderdelen voor onderhoud en reparatie.