Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Volvo-dealer van Lijnden en omstreken

Tussen Amsterdam en Schiphol vind je onze Volvo vestiging in Lijnden, waar we altijd klaar staan om je te helpen met het kopen, onderhouden of repareren van jouw Volvo! Wij ontvangen je graag in onze showroom of werkplaats. 

Je kunt bij ons in ieder geval de volgende faciliteiten verwachten.

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie
     

Openingstijden

Volvo’s op voorraad in Lijnden

Ben je op zoek naar een tweedehands of nieuwe Volvo? Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste modellen in Lijnden. Je kunt deze gemakkelijk online bekijken en een afspraak maken voor een proefrit. Onze ervaren collega’s helpen je graag bij het maken van een keuze. Al onze modellen worden standaard gecontroleerd op meer dan 100 punten en voorzien van de nieuwste software updates om de betrouwbaarheid van Volvo te kunnen blijven garanderen. 

Volvo onderhoud en reparatie 

Je kiest voor een Volvo omdat je een veilige en betrouwbare auto wilt. Om deze algemeen bekende Volvo kwaliteiten te kunnen blijven garanderen is het belangrijk dat je auto wordt onderhouden door Volvo-technici die de juiste onderdelen tot hun beschikking hebben. Bij Stern begrijpen we dit en daarom werken wij alleen met ervaren collega’s en originele onderdelen. Als je bij ons langskomt voor een onderhoudsbeurt krijg je van ons gratis 1 jaar Volvo Assistance t.w.v. €100. Voor Volvo’s ouder dan 6 jaar bieden we de jaarbeurt aan.

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Lijnden

Hoe kom ik bij de Volvo vestiging van Stern in Lijnden?

Wij zijn gevestigd op de Sydneystraat 9 in Lijnden, tussen Amsterdam en Schiphol. We zijn gemakkelijk te bereiken via de A9, afrit 7.

Is het mogelijk om vervangend vervoer te krijgen?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Het is ook mogelijk een leenauto te krijgen tegen een meerprijs.

Kan ik zonder afspraak langskomen bij de Volvo-dealer in Lijnden?

Doordeweeks zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Zeker weten dat we tijd hebben voor onderhoud? Maak in dat geval een afspraak via onze werkplaatsplanner.