Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Volvo-dealer van Weesp en omstreken

Net buiten Amsterdam, aan de Vecht, vind je onze Volvo vestiging, waar je altijd van harte welkom bent voor alles over Volvo. Onze collega’s helpen je graag bij het kopen, onderhouden of repareren van je Volvo. We ontvangen je graag om je te adviseren of onze showroom te laten zien. 

Bij onze vestiging in Weesp hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Onze Volvo voorraad in Weesp

Bij Stern helpen we je graag bij het uitzoeken van een nieuwe Volvo. In Weesp hebben we een uitgebreide voorraad rijk uitgeruste nieuwe en tweedehands modellen. Om de juiste keuze te kunnen maken kan je een afspraak maken voor een proefrit om zo zelf een Volvo te ervaren. Om de betrouwbare eigenschappen van Volvo te kunnen blijven garanderen worden al onze modellen standaard gecontroleerd op meer dan 100 punten en voorzien van de nieuwste software updates.

Volvo onderhoud in Weesp

Onze ervaren monteurs kennen iedere Volvo als hun broekzak en kunnen je altijd helpen bij problemen. Je bij ons voor onderhoud en schadeherstel dus altijd aan het juiste adres. Om de kwaliteit van Volvo te kunnen blijven garanderen gebruiken wij slechts originele producten. Bij een onderhoudsbeurt voor je Volvo krijg je van ons gratis 1 jaar lang Volvo Assistance t.w.v. €100. Voor Volvo’s ouder dan 6 jaar bieden we de speciale jaarbeurt.

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Weesp

Hoe kom ik bij de Volvo-dealer van Stern in Weesp?

Ons adres is Nijverheidslaan 1, Weesp. We zijn gemakkelijk te bereiken via de A1, afrit 3 of via de N236.

Is het mogelijk om vervangend vervoer te krijgen?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Het is ook mogelijk een leenauto te krijgen tegen een meerprijs.

Worden er originele onderdelen gebruikt voor het onderhoud van mijn Volvo?

Ja, om de betrouwbaarheid die je van je Volvo kent te behouden gebruiken we bij Stern alleen originele onderdelen voor onderhoud en reparatie.