Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Wij gaan verhuizen!

Al sinds 1986 is onze Volvo-vestiging in Weesp voor velen dé thuisbasis voor het kopen of laten onderhouden van een Volvo. De laatste jaren is onze vestiging echter flink uit zijn jasje gegroeid. Daarom is het tijd voor een leuke en nieuwe stap: wij gaan begin 2022 verhuizen naar de Hogeweyselaan 93 te Weesp.

Bij onze huidige vestiging in Weesp hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Totdat wij verhuizen, ben je uiteraard nog steeds van harte welkom op onze huidige locatie aan de Nijverheidslaan in Weesp. Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

De verbouwing is begonnen

We zijn van start! De verbouwing is begonnen, wat betekent dat onze verhuizing steeds dichterbij komt.

Deze ontwikkeling neemt veel enthousiasme met zich mee, maar zal ook het einde betekenen van het huidige Stern Volvo pand. Een pand dat voor vele al meer dan 25 jaar een thuisbasis is voor de aanschaf en onderhoud van een Volvo. Volvo-dealer Stern in Weesp is kort gezegd: klein, maar fijn.

Wees echter niet getreurd, het nieuwe pand is slecht 5 minuten rijden verderop gevestigd in Weesp op de Hogeweyselaan 93.

Onze nieuwe vestiging zal van alle gemakken voorzien zijn:

  • Volvo Personal Service
  • ‘Flex werkplekken’ met gratis WiFi
  • Luxe koffie- en thee bar
  • Gratis parkeren
  • Moderne werkplaats met de nieuwste technieken

Maar nog belangrijker: in onze nieuwe showroom is plaats voor maar liefst twintig showroommodellen. Dat is bijna vier keer meer dan wij in ons huidige pand kwijt kunnen!

Wij kijken er naar uit om je begin 2022 te verwelkomen in ons nieuwe pand.

Onze Volvo voorraad in Weesp

Bij Stern helpen we je graag bij het uitzoeken van een nieuwe Volvo. In Weesp hebben we een uitgebreide voorraad rijk uitgeruste nieuwe en tweedehands modellen. Om de juiste keuze te kunnen maken kan je een afspraak maken voor een proefrit om zo zelf een Volvo te ervaren. Om de betrouwbare eigenschappen van Volvo te kunnen blijven garanderen worden al onze modellen standaard gecontroleerd op meer dan 100 punten en voorzien van de nieuwste software updates.

Volvo onderhoud in Weesp

Onze ervaren monteurs kennen iedere Volvo als hun broekzak en kunnen je altijd helpen bij problemen. Je bij ons voor onderhoud en schadeherstel dus altijd aan het juiste adres. Om de kwaliteit van Volvo te kunnen blijven garanderen gebruiken wij slechts originele producten. Bij een onderhoudsbeurt voor je Volvo krijg je van ons gratis 1 jaar lang Volvo Assistance t.w.v. €100. Voor Volvo’s ouder dan 6 jaar bieden we de speciale jaarbeurt.

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Weesp

Hoe kom ik bij de Volvo-dealer van Stern in Weesp?

Ons adres is Nijverheidslaan 1, Weesp. We zijn gemakkelijk te bereiken via de A1, afrit 3 of via de N236.

Is het mogelijk om vervangend vervoer te krijgen?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Het is ook mogelijk een leenauto te krijgen tegen een meerprijs.

Worden er originele onderdelen gebruikt voor het onderhoud van mijn Volvo?

Ja, om de betrouwbaarheid die je van je Volvo kent te behouden gebruiken we bij Stern alleen originele onderdelen voor onderhoud en reparatie.