Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Volvo-dealer van Zaandam en omstreken

In Zaandam, boven Amsterdam, vind je één van onze officiële Volvo vestiging. Je bent hier altijd welkom voor alles over Volvo. We helpen je graag bij het kopen, onderhouden of repareren van je auto. Kom langs om een kijkje te nemen in onze showroom of om jouw Volvo langs onze moderne werkplaats te brengen. 

Bij onze vestiging in Zaandam hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Volvo’s op voorraad in Zaandam

In Zaandam hebben we een grote voorraad nieuwe én tweedehands Volvo’s. Zo zit er altijd wat voor je tussen. Onze modellen worden altijd gecontroleerd op meer dan 100 punten en voorzien van de nieuwste software updates om de bekende betrouwbaarheid van Volvo te blijven garanderen. Bekijk online onze voorraad en maak gemakkelijk een afspraak voor een proefrit. Onze collega’s staan altijd klaar om je adviseren.

Volvo onderhoud in Zaandam

Je kiest voor een Volvo omdat je hoge eisen stelt aan je auto. Om de bekende kwaliteiten van een Volvo te kunnen blijven garanderen is het belangrijk dat je regelmatig en tijdig onderhoud laat uitvoeren. Als grootste Volvo dealer van Nederland ben jij bij ons aan het juiste adres. Ook voor schadeherstel aan je auto zijn onze ervaren monteurs erg geschikt. Wij gebruiken hierbij alleen originele onderdelen en je krijgt gratis 1 jaar Volvo Assistance t.w.v. €100,- bij een onderhoudsbeurt voor je Volvo. Voor Volvo’s ouder dan 6 jaar bieden wij de speciale jaarbeurt aan.

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Zaandam

Is het mogelijk om vervangend vervoer te krijgen?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Het is ook mogelijk een leenauto te krijgen tegen een meerprijs.

Waar in Zaandam vind ik Volvo-dealer Stern?

Ons adres is Pieter Ghijsenlaan 5 in Zaandam. We zijn gemakkelijk te bereiken via de A8, afrit 1. 

Kan ik zonder afspraak langskomen bij de Volvo-dealer in Zaandam?

Ja, dat is geen probleem. Je bent altijd welkom voor alles over Volvo. Doordeweeks zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Zeker weten dat we tijd hebben voor onderhoud? Maak in dat geval een afspraak via onze werkplaatsplanner.