Volvo zakelijk leasen

Volvo is een van de populairste merken onder de zakelijk rijder. Dit is natuurlijk niet voor niks. De modellen van Volvo staan bekend om de uitstekende betrouwbaarheid, het gebruiksgemak, comfort en natuurlijk de zakelijke representatieve uitstraling van Scandinavisch design. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer over de verschillende (zakelijke) leasevormen en modellen. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar op 088 - 292 36 10.

Zakelijk leasen uit voorraad

Snel rijden tegen een voordelig leasebedrag? Grote kans dat we jouw perfecte Volvo al bij ons in showroom hebben staan! Zeker wanneer je op zoek bent naar extra rijk uitgeruste modellen. Met 8 vestigingen hebben wij het grootste aanbod van Nederland. Bekijk de gehele voorraad online en vraag gemakkelijk een proefrit aan. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen.

(Full) operational lease

Alle diensten in één overeenkomst, inclusief alle denkbare service. Dat is full operational lease. Afschrijvingen, reparatie, onderhoud, (winter)banden, een vervangende auto, 24/7 pechhulp en belastingen. Je komt nooit voor verrassingen te staan. Alles is verwerkt in één vast maandbedrag. Misschien regel je zaken zoals verzekering en onderhoud liever zelf? Dan is Netto Operational Lease een ideale oplossing tegen een relatief lager maandelijkse tarief. Wij adviseren je graag. 

Financial lease

Financial Lease is een populaire (zakelijke) leasevorm om een Volvo aan te schaffen voor jouw onderneming. De aankoopsom wordt gefinancierd, maar jij bent direct de eigenaar. Je betaalt jouw Volvo af in maandtermijnen, waardoor je meer ruimte hebt voor andere investeringen om jouw onderneming te laten groeien. Het maandbedrag, slottermijn en de looptijd kunnen worden afgestemd op jouw wensen.

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Volvo

Welke Volvo modellen kan ik zakelijk leasen?

Bij Stern beschikken we over alle modellen van Volvo en dankzij ons landelijke netwerk kunnen we ze ook snel bijbestellen én leveren. Van Volvo hebben we de V60, V90, S60, S90, XC40, XC60 en XC90

Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen?

Met zakelijke lease rijd je in een nieuwe, comfortabele Volvo voor een vast bedrag per maand. Je krijgt een hoop kwaliteit zonder hoge kosten.

Welke zakelijke leasevormen zijn er?

Bij zakelijke lease heb je verschillende mogelijkheden. Met full- en netto operational lease ben je niet direct eigenaar van het voertuig. Met full operational lease worden alle bijbehorende zaken voor je geregeld voor een vast bedrag per maand terwijl je met netto operational lease vrij bent om deze zaken zelf te regelen. De laatste vorm is financial lease. Wij financieren je auto maar je bent wél direct zelf de eigenaar.